Kita Bisa Mupangatake Produk Minangka :

Larutan kanggo ngresiki tangan; Disinfektan Alkohol 75%; Ngilangke Alkohol; Bahan Baku Kimia (Etanol Lan Etil Asetat)
Sinau Luwih Luwih
  • Company

    Kumpeni

    Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman fokus ing industri desinfeksi adhedhasar R&D, pabrik lan pemasaran, kita ngluncurake merek TECH-BIO, lan kita duwe tekad supaya bisa dadi merek pertama kanggo industri desinfeksi ing China amarga duwe alkohol sing paling apik sing diprodhuksi dening tanduran kita dhewe.
  • Application

    Lamaran

    Saniterer lan disinfektan tangan TECH-BIO bisa digunakake ing kabeh papan umum kayata apotek, supermarket, rumah sakit, hotel, sekolah, lan kulawarga uga. Produk bahan mentah kimia kita: etil etanol lan etil asetat bisa digunakake kanggo tanduran farmasi, industri kimia sing apik, lsp.
  • Products

    Produk

    Saniterer lan disinfektan tangan TECH-BIO kalorone ngemot bahan aktif 75% alkohol sing bisa mateni kuman umume 99,99% uga kovid-19 kanggo njaga kesehatan awake dhewe. Produk kami wis ditambahake bahan-bahan pelembab khusus supaya ora lara ing tangan. Kita bakal terus nyedhiyakake produk protèktif pribadi sing luwih apik lan luwih apik kanggo klien global.
about_tit_ico

Babagan Kita

Zhongrong Technology Corporation Ltd (kode saham: 836455), didegaké ing taun 1999 yaiku salah sawijining perusahaan Teknologi Tinggi Nasional Tiongkok sing spesialisasine ing R&D, produksi lan pemasaran etanol non-gandum kanthi produk hilir. Iki minangka produsen etanol non-butiran paling gedhe ing China, lan pabrik asetat paling gedhe ing Lor China lan China Lor-Wétan. 

  • about1
  • about3
  • about2
221
14
20
23
31
4
5
62
7
8
9
10
111
121
131
141
15
16
17
18
19
211