150 bungkus Alkohol / Hyamine

Katrangan singkat:

Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicans bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Aplikasi

150 Pwedhus Paket saka 75% Aalkohol Wipe
Spesifikasi tas kemasan sing disaranake : 
Dhuwur * Diameter 170 * 115mm

Konten salin :
Unsur positif
Logo TECH-BIO 、 jeneng Tionghoa & Inggris
Ngilangke alkohol
150 pcs

Elemen bali :
Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicans bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.

Bisa ngresiki kulit kanthi lembut kanthi tekstur alus. Cocog kanggo ngusap tangan, kulit, lsp. Kanggo nglindhungi kesehatan kulawarga kapan wae ing macem-macem panggonan.

Lokakarya

81

Katrangan produk

Jeneng produk: 75% Ngilangke Alkohol
Bahan utama: 75% Alkohol (V / V) 、 Banyu murni un Spunlace nonwoven
Gunakake kisaran: Cocog kanggo ngusap tangan, rai, kulit utuh lan permukaan obyek umum. Aja nggunakake ing mripat, tatu lan bagean sensitif liyane.
Panggunaan: Bukak tutup lan copot stiker senyawa. Gunakake sawise ekstraksi lan segel wektu. Wektu tumindak kanggo tangan yaiku ≤1min, wektu tumindak kanggo kulit utuh yaiku ≤5min, lan wektu tumindak kanggo obyek biasa yaiku ≤30min.
Piweling: Simpen ing papan sing adhem lan garing. Kanggo nggunakake njaba, aja tutuk lan kontak karo mata. Bisa murup, aja nganti suhu utawa sumber geni dhuwur. Wong sing alergi marang alkohol nggunakake kanthi ati-ati. Aja nganti tekan bayi lan bocah cilik. Tulung lebokake ing tong sampah sawise dienggo. Aja disiram ing jamban supaya ora nyumbat. Bayi ing umur 3 taun ora bisa digunakake.
Standar kesehatan: GB 15979
Standar eksekutif :GB / T 27728-2011
Spesifikasi produk: 180mm X 140mm
Konten bersih: 150 pcs
Umur rak: Rong taun
Nomer kumpulan produksi: Deleng kemasan 
Kadaluwarsa tanggal: Deleng kemasan

Sah dening Zhongrong Technology Co.perusahaan Ltd.
Tambah: No. 1, Jalan Changqian, Distrik Fengrun, Kota Tangshan, Provinsi Hebei
Tel: 021-64700127 0315-8072728  
Pabrikan: Jinhua Changgong Cleaning Products Co., Ltd.
Tambah :Zona Fungsi Ditian, Kota Xiaoshun, Distrik Jindong, Kota Jinhua, Provinsi Zhejiang
Lisensi higienis No: (Zhejiang) Sertifikat sanitasi (2018) No. 0071

Kemasan lan transportasi

141
1115
131

Sertifikat perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan