1,6-Hexanediol

Katrangan singkat:

1, 6-hexadiol, uga dikenal minangka 1, 6-dihydroxymethane, utawa HDO cekak, duwe formula molekul C6H14O2 lan bobot molekul 118,17. Ing suhu kamar, lilin putih padhet, larut ing etanol, etil asetat lan banyu, lan keracunan kurang.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Aplikasi

1,6-Hexanediol

Formula molekul: C6H14O2
Merek: Teknologi Zhongrong
Asal: Tangshan, Hebei
CAS: 629-11-8
Bobot molekul: 118.17400
Kapadhetan: 1,116 g / ml (20 ℃); 0,96 g / ml (50 ℃)
Morfologi: 20 ℃ - padhet lilin putih hygroscopic solid; 50 ℃ - Cairan transparan
Kondisi panyimpenan: ≤30 ℃ (panyimpenan suhu sithik)
Spesifikasi produk: GB / T 30305-2013 Produk sing apik banget
Konten: 99,5%
Kode Pabean: 2905399090
Spesifikasi pengepakan:  tong / akeh (ton)

Lokakarya

81

Sipat fisik

1, 6-hexadiol, uga dikenal minangka 1, 6-dihydroxymethane, utawa HDO cekak, duwe formula molekul C6H14O2 lan bobot molekul 118,17. Ing suhu kamar, lilin putih padhet, larut ing etanol, etil asetat lan banyu, lan keracunan kurang.

Bahan kimia

Struktur 1, 6-hexadiol ngemot rong klompok hidroksil primer terminal kanthi kegiyatan sing dhuwur, sing gampang reaksi karo asam organik, isokyanat, anhidrida lan asam liyane kanggo ngasilake macem-macem jinis turunan.

216
410

Bidang Aplikasi

1, 6-hexadiol minangka bahan kimia penting sing penting, sing biasane digunakake kanggo ngasilake monomer aktif lapisan obat, polikarbonat polyol lan industri poliester. Minangka extender rantai sing digunakake ing kulit sintetis lan lapangan perekat; Poliester kanggo lapisan sintetis (piring wesi lapisan, lapisan koil, lapisan bubuk); Obat sintetis, penengah wangi 1, 6- dibromohexane lan lapangan liyane.

Syarat pengepakan

1, 6-hexanediol bakal dikemas ing drum baja wadhah 200L sing kuwat, garing lan resik. Tutul sekrup tutup drum kudu ditutup nganggo poliethelin utawa cincin karet tanpa warna kanggo nyegah bocor. Utawa menyang tas tenunan 25L, tas anyaman kudu dilapisi film bahan PE, dasi cangkeme nganggo segel senar. Wadah akeh produk uga nyukupi sarat ing ndhuwur.

Pancegahan kanggo panyimpenan

Gudang kudu bangunan sing adhem, garing, berventilasi, lan entheng. Bahan bangunan paling apik diatasi korosi. Suhu gudang ≤30 ℃, asor ≤80%. Jauhake saka sumber panas, sumber listrik lan sumber geni. Lantai gudang, lawang lan Windows, rak kudu diresiki kanthi rutin supaya tetep resik. Pengepakan ditutup kanthi kenceng lan kondhisi sing apik, bebas uap lan polusi. Mesthi disimpen kanthi oksidan, agen pangurangan, asam klorida, asam anhidrida, kloroformat, lsp Aja nyampur panyimpenan. Gudang dilengkapi hydrants geni, selang geni, bedhil geni lan peralatan geni banyu liyane. Area panyimpenan kudu dilengkapi bahan sing cocog kanggo bocor.

Ati-ati Transportasi

Sampeyan kudu transportasi nganggo kendaraan kanthi kualifikasi transportasi kimia; Drivers lan kawalan kudu nduweni kualifikasi sing cocog lan lisensi lengkap. Kendaraan transportasi kudu dilengkapi macem-macem jinis lan jumlah peralatan pemadam kebakaran lan peralatan perawatan darurat kanggo kebocoran. Pengepakan kudu lengkap lan ngemot kudu aman nalika dikirim. Priksa manawa kontaner ora bocor, ambruk, tiba utawa rusak nalika transportasi. Aja dicampur karo oksidan, agen pangurangan, asam klorida, anhidrida, kloroformat. Dijaga saka srengenge, udan lan suhu dhuwur sajrone transportasi. Tetep adoh saka geni, panas lan area suhu dhuwur sajrone mampir. Dilarang nggunakake peralatan mekanik lan alat sing gampang dipicu. Transportasi beban kudu ngetutake rute sing wis ditemtokake, aja tetep ing wilayah perumahan lan wilayah sing padhet.

Safety: Kategori risiko GHS: Miturut standar GB30000 Klasifikasi Kimia lan Spesifikasi Labeling, produk iki kalebu kategori 2B kanthi cilaka mripat / iritasi mata sing parah. Toksisitas akut - Percutaneus, ing kelas 

Kemasan lan transportasi

141
1115
131

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan