2,5L 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

Katrangan singkat:

Jaga kesehatan kulawarga


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Aplikasi

Ing pangaribawa kovid-19, 75% disinfektan alkohol dadi kabutuhan perawatan pribadi ing saben dinane, utamane ing sawetara papan umum kayata sekolah, rumah sakit, supermarket, hotel, lsp. Produk iki ngemot alkohol 75% sing bisa mateni virus corona lan liyane. kuman kanggo njaga kesehatan kanthi luwih efektif. Paket 2.5L luwih ekonomis, kanthi volume akeh, lan regane rata-rata luwih murah tinimbang paket cilik liyane, sampeyan bisa ngiseni menyang bungkus ukuran cilik lan nggunakake. Nalika ngasilake alkohol bahan baku, regane bakal cukup kompetitif lan berkualitas tinggi. Kajaba iku, kita wis ngliwati verifikasi CE, FDA, lan ISO. Kita ngluncurake merekTECH-BIO kanggo dadi merek nomer 1 kanggo produk pembasmian kuman ing China amarga kita duwe kualitas alkohol paling apik ing China. Kita dadi pimpinan ing China kanggo teknologi etanol. Kita duwe sekitar 500.000 area lokakarya meter persegi ing provinsi Hebei, China. Perusahaan kami didegaké ing taun 1999. Nanging, kita uga bisa nampa OEM & ODM kanggo kabeh jinis disinfektan alkohol. Ngarep-arep dadi mitra global lan ngrampungake kahanan win-win!

Lokakarya

81
101

Katrangan produk

Bahan aktif: Etil Alkohol 75% (V / V)
Tujuan: Antibakteri
Volume Bersih: 2.5L
Kaluwihan: Berbasis Alkohol · Aman Lingkungan · Bebas Triclosan ·
Use: Kanggo mbantu ngilangi bakteri ing kulit utawa ing permukaan obyek.
Arah: Cukup nganggo tangan, kulit utuh utawa ing ndhuwur obyek umum, lan jaga nganti 1-3 menit.
Peringatan: Mung kanggo panggunaan njaba · Flammable · Supaya adoh saka panas lan geni supaya ora bisa tekan bocah of Aja kena praupan, mripat lan kulit sing rusak.
A ora aktif: Banyu sing Di resiki
Informasi liyane: Disimpen ing papan sing adhem lan garing kanthi disegel.
Tanggal kadaluwarsa: 2 taun
TECH-BIO Bedane
Lab dites: 99,99% Efektif tumrap kuman sing umume  

Digawe ing China 
Diproduksi dening Zhongrong Technology Corporation Ltd.  
Tambah: No 1 Changqian Road, Distrik Fengrun, Kota Tangshan, Provinsi Hebei, China
www.tech-bio.net 

 2.5L 75% Alcohol Disinfectant
6
153
6
142

Kemasan lan transportasi

141
1115
131

Sertifikat perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan