500ml 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

Katrangan singkat:

99,99% Pateni kuman umume


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pambuka Aplikasi

    Ing pangaribawa kovid-19, 75% disinfektan alkohol dadi kabutuhan perawatan pribadi ing saben dinane, utamane ing sawetara papan umum kayata sekolah, rumah sakit, supermarket, hotel, lsp. Produk iki ngemot alkohol 75% sing bisa mateni virus corona lan liyane. kuman kanggo njaga kesehatan kanthi luwih efektif. Paket 500ml iku apik banget kanggo panggunaan kulawarga lan hotel. Nalika ngasilake alkohol bahan baku, regane bakal cukup kompetitif lan berkualitas tinggi. Kajaba iku, kita wis ngliwati verifikasi CE, FDA, lan ISO. Kita ngluncurake merekTECH-BIO kanggo dadi merek nomer 1 kanggo produk pembasmian kuman ing China amarga kita duwe kualitas alkohol paling apik ing China. Kita dadi pimpinan ing China kanggo teknologi etanol. Kita duwe sekitar 500.000 area lokakarya meter persegi ing provinsi Hebei, China. Perusahaan kami didegaké ing taun 1999. Nanging, kita uga bisa nampa OEM & ODM kanggo kabeh jinis disinfektan alkohol. Ngarep-arep dadi mitra global lan ngrampungake kahanan win-win!

    Lokakarya

    81
    101

    Katrangan produk

    Bahan aktif: Etil Alkohol 75% (V / V)
    Tujuan: Antibakteri
    Volume Bersih: 500mL
    Kaluwihan: Berbasis Alkohol · Aman Lingkungan · Bebas Triclosan ·
    Use: Kanggo mbantu ngilangi bakteri ing kulit utawa ing permukaan obyek.
    Arah: Cukup nganggo tangan, kulit utuh utawa ing ndhuwur obyek umum, lan jaga nganti 1-3 menit.
    Peringatan: Mung kanggo panggunaan njaba · Flammable · Supaya adoh saka panas lan geni supaya ora bisa tekan bocah of Aja kena praupan, mripat lan kulit sing rusak.
    A ora aktif: Banyu sing Di resiki
    Informasi liyane: Disimpen ing papan sing adhem lan garing kanthi disegel.
    Tanggal kadaluwarsa: 2 taun
    TECH-BIO Bedane
    Lab dites: 99,99% Efektif tumrap kuman sing umume  

    Digawe ing China 
    Diproduksi dening Zhongrong Technology Corporation Ltd.  
    Tambah: No 1 Changqian Road, Distrik Fengrun, Kota Tangshan, Provinsi Hebei, China
    www.tech-bio.net 

    500ml 75% Alcohol Disinfectant
    6
    153
    6
    142

    Kemasan lan transportasi

    141
    1115
    131

    Sertifikat perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan