50 ml Tangan Sanitizer Gel TECH-BIO

Katrangan singkat:

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman fokus ing industri desinfeksi


Detail Produk

Tag Produk

Video

5

Pambuka Aplikasi

Ing pangaribawa kovid-19, Tangan Sanitizer dadi kabutuhan perawatan pribadi ing saben dinane, utamane ing sawetara papan umum kayata sekolah, rumah sakit, supermarket, hotel, lsp. Produk iki ngemot 75% alkohol sing bisa mateni coronavirus lan kuman liyane kanggo njaga kesehatan kanthi luwih efektif. Paket 50ml pancen trep kanggo masarakat nggawa ing njobo lan antivirus kapan wae. Nalika ngasilake alkohol bahan baku kimia, regane bakal cukup kompetitif kanthi kualitas tinggi kanggo sanitizer tangan. Kajaba iku, kita wis ngliwati verifikasi CE, FDA, lan ISO. Kita ngluncurake merekTECH-BIO kanggo nggawe merek No. 1 kanggo desinfeksi ing China amarga kita duwe kualitas alkohol paling apik ing China. Kita dadi pimpinan ing China kanggo teknologi etanol. Kita duwe sekitar 500.000 area lokakarya meter persegi ing provinsi Hebei, China. Perusahaan kami didegaké ing taun 1999. Nanging, kita uga bisa nampa OEM & ODM kanggo kabeh jinis sanitizer tangan. Ngarep-arep dadi mitra global lan ngrampungake kahanan win-win!

Lokakarya

1113

Dihormati minangka salah sawijining perusahaan Teknologi Tinggi Cina, ZhongRong Technology Corporation Ltd. (kode saham: 836455) khusus ing bidang Biokimia, Bahan Kimia Farmasi, Bahan Kimia Halus, lan Energi Anyar. Adhedhasar misi "ningkatake kemajuan masyarakat kanthi sustainableinnovation", perusahaan fokus ing R&D, produksi lan pemasaran etanol uga produksi hulu lan hilir luwih saka rong puluh taun, lan nyedhiyakake perusahaan sing paling kompetitif kanggo etanol non-gandum.

1112
1111
122
212
50ml Hand Sanitizer Gel TECH-BIO
7
4

Katrangan produk

Bahan aktif: Etil Alkohol 75% (V / V)
Tujuan: Antibakteri
Volume Bersih: 50ml
Kaluwihan: Berbasis Alkohol · Aman Lingkungan · Bebas Triclosan · Sehat
Use: Kanggo mbantu ngilangi bakteri ing kulit sing bisa nyebabake penyakit lan kulit lembab.
Arah: Sijine sethithik ing tangan banjur gosok nganti garing.
Peringatan: Mung kanggo panggunaan eksternal · Flammable · Supaya adoh saka panas lan semangat ∙ Aja nganti kena mripat lan kulit sing rusak.
A ora aktif: Banyu sing Di resiki, Carbopol, Alkohol Isopropil, Triethanolamine
Informasi liyane: Disimpen ing panggonan sing garing kanthi disegel.
Tanggal kadaluwarsa: 2 taun
TECH-BIO Bedane
Lab dites: 99,99% Efektif tumrap kuman sing umume  

Digawe ing China 
Diproduksi dening Zhongrong Technology Corporation Ltd.  
Tambah: No 1 Changqian Road, Distrik Fengrun, Kota Tangshan, Provinsi Hebei, China
www.tech-bio.net 

Kemasan lan transportasi

141
121
131

Sertifikat perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan