Disinfektan Alkohol 75% ing IBC / Drum

Katrangan singkat:

Ing pangaribawa kovid-19, 75% disinfektan alkohol dadi kabutuhan perawatan pribadi ing saben dinane, utamane ing sawetara papan umum kayata sekolah, rumah sakit, supermarket, hotel, lsp. Produk iki ngemot alkohol 75% sing bisa mateni virus corona lan liyane. kuman kanggo njaga kesehatan kanthi luwih efektif.


Detail Produk

Tag Produk

Teknologi etanol utama ing China luwih saka 20 taun

Ing pangaribawa kovid-19, 75% disinfektan alkohol dadi kabutuhan perawatan pribadi ing saben dinane, utamane ing sawetara papan umum kayata sekolah, rumah sakit, supermarket, hotel, lsp. Produk iki ngemot alkohol 75% sing bisa mateni virus corona lan liyane. kuman kanggo njaga kesehatan kanthi luwih efektif. Paket Drum / IBC luwih ekonomis, kanthi volume akeh, lan regane luwih murah tinimbang bungkus cilik liyane, sampeyan bisa ngiseni menyang bungkus ukuran cilik lan nggunakake. Nalika ngasilake alkohol bahan baku, regane bakal cukup kompetitif lan berkualitas tinggi. Kajaba iku, kita wis ngliwati verifikasi CE, FDA, lan ISO. Kita ngluncurake merekTECH-BIO kanggo dadi merek nomer 1 kanggo produk pembasmian kuman ing China amarga kita duwe kualitas alkohol paling apik ing China. Kita dadi pimpinan ing China kanggo teknologi etanol. Kita duwe sekitar 500.000 area lokakarya meter persegi ing provinsi Hebei, China. Perusahaan kami didegaké ing taun 1999. Nanging, kita uga bisa nampa OEM & ODM kanggo kabeh jinis disinfektan alkohol. Ngarep-arep dadi mitra global lan ngrampungake kahanan win-win!

Lokakarya

81
101

Katrangan produk

Bahan aktif: Etil Alkohol 75% (V / V)
Tujuan: Antibakteri
Volume Bersih: 200L / 1000L
Kaluwihan: Berbasis Alkohol · Aman Lingkungan · Bebas Triclosan ·
Use: Kanggo mbantu ngilangi bakteri ing kulit utawa ing permukaan obyek.
Arah: Cukup nganggo tangan, kulit utuh utawa ing ndhuwur obyek umum, lan jaga nganti 1-3 menit.
Peringatan: Mung kanggo panggunaan njaba · Flammable · Supaya adoh saka panas lan geni supaya ora bisa tekan bocah of Aja kena praupan, mripat lan kulit sing rusak.
A ora aktif: Banyu sing Di resiki
Informasi liyane: Disimpen ing papan sing adhem lan garing kanthi disegel.
Tanggal kadaluwarsa: 2 taun
TECH-BIO Bedane
Lab dites: 99,99% Efektif tumrap kuman sing umume  

Opo "umume iku sanitasi apa? Bakal mateni corona?
Wangsulan paling apik:
Matur nuwun kanggo pitakonan gedhe! Kita ngerti tenan kenapa sampeyan takon babagan iki. Penting, dicathet yen saiki FDA durung nyetujoni obat-obatan, kalebu sanitizer tangan, kanggo nyegah utawa ngobati koval-19. Kita duwe tanggung jawab kanggo mesthekake yen konsumen bakal golek sumber sing pas kanggo informasi kaya iki, sawetara ahli Tionghoa wis mbuktekake manawa Alkohol 75% bisa mlebu ing tutup koval-19 lan nguatake protein kanggo ngaktifake.

Hai, kepiye carane nggawe pompa kasebut bisa digunakake? Kita mung tuku botol nanging mikir yen pompa bisa uga rusak. Apa ana cara khusus supaya bisa digunakake?
Wangsulan paling apik:
Matur nuwun wis entuk babagan TECH-BIO 75% Disinfektan Alkohol! Coba pencet ing pompa nganggo driji, pompa banjur pop.

Kepiye paket kasebut?
Wangsulan paling apik:
Kita bisa nggawe drum 200L utawa 1000L IBC minangka paket akeh kanggo Alkohol 75%, dadi luwih gampang kanggo sawetara disbutributor supaya mbuwang menyang paket cilik.

Digawe ing China 
Diproduksi dening Zhongrong Technology Corporation Ltd.  
Tambah: No 1 Changqian Road, Distrik Fengrun, Kota Tangshan, Provinsi Hebei, China
www.tech-bio.net 

Kemasan lan transportasi

141
1115
131

Sertifikat perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan