Babagan Kita

Zhongrong Technology Corporation Ltd.

Mromosiaken kemajuan sosial kanthi inovasi ilmiah berkelanjutan

Babagan kita

Sapa kita

Zhongrong Technology Corporation Co., Ltd. (kode saham: 836455), didegaké ing taun 1999 yaiku salah sawijining perusahaan Teknologi Tinggi Nasional Tiongkok sing spesialisasine ing R&D, produksi lan pemasaran etanol non-gandum kanthi produk hilir. Iki minangka produsen etanol non-butiran paling gedhe ing China, lan pabrik asetat paling gedhe ing Lor China lan China Lor-Wétan. Produk kasebut wis didol menyang pasar domestik lan negara-negara Asia, Eropa kanthi omset tahunan USD150 yuta. Nduweni loro anak perusahaan duweke, Tangshan Zhongrong Technology Co., Ltd lan Shanghai Zhongrong Technology Co., Ltd.

1

Apa sing kita lakoni

Kita fokus ing bidang industri biokimia, bahan kimia farmasi, bahan kimia apik lan energi anyar kanthi misi promosi kemajuan sosial liwat inovasi ilmiah berkelanjutan sing fokus ing R&D, produksi, pemasaran etanol non-gandum uga produk hulu lan hilir, lan masrahake dadi pemasok etanol non-gandum sing paling kompetitif. 

Napa Pilih Kita

Zhongrong Technology Corporation Ltd. ndarbeni 3 Pusat R&D Provinsi lan entuk luwih saka 11 prestasi ilmiah lan teknologi sing luwih dhuwur tinimbang level unggulan domestik, uga luwih saka 42 paten internasional & domestik. Penghormatan banget yen kita wis nindakake Program Obor Nasional lan Program Produk Anyar Kunci Nasional. Kita minangka perusahaan pertama ing China sing ngembangake etanol non-gandum lan nggawe prestasi uga paten sing gegandhengan. Kita duwe bakat manajemen lan teknologi senior saka universitas sing misuwur, lan dadi inisiator lan konstitusi standar industri etil etanol China.

ab4
ba2

Zhongrong Technology minangka unit direktur eksekutif Asosiasi Alkohol China, unit direktur Aliansi Pembangunan Hijau China, lan perusahaan demonstrasi inovasi teknologi ing industri minyak bumi lan kimia China. Sajrone pirang-pirang taun, kita nglumpukake pelanggan koperasi jangka panjang sing cukup lan nggawe sistem jaringan penjualan sing jembar, sing ora mung nutupi kabeh negara, nanging uga ekspor menyang pasar Asia, Eropa lan Amerika Selatan. Saliyane promosi sales Internet tradisional, perusahaan kasebut uga menehi tandha perjanjian kerjasama strategis kanthi platform integral produk kimia skala gedhe supaya produk perusahaan bisa ngladeni luwih akeh pelanggan. Muga-muga wong sing duwe cita-cita luhur bisa dadi klien.

Strategi kita

Adhedhasar etanol non-butiran, kita promosiake proyek produksi etanol nggunakake gas buntut industri baja, lan pangembangan teknologi etanol selulosa, nyadari implementasi industrialisasi sing bisa ditindakake ekonomi, lan panning nganti tekan 1 yuta ton kapasitas produksi etil etanol ing 3-5 taun. Ing wektu sing padha, kita nggunakake gas buntut kanggo ngekstrak hidrogen, riset babagan aplikasi hiliran energi hidrogen sing ditambah nilai tambah, lan mbangun basis energi sing resik.

Tampilan kapasitas produksi

Perusahaan utamane fokus ing rong jinis rute teknologi: proses kimia lan biologis. Antarane, produksi tahunan 300.000 ton peralatan produksi etanol bahan bakar nggunakake gas buntut industri baja, output tahunan 15.000 ton piranti demonstrasi etil etil nggunakake biogas, lan 10.000 ton piranti peralatan 1,6 heksane minangka teknologi inovasi independen sing dikembangake ing limang taun kepungkur.
Kapasitas produksi saiki: 150.000 ton Etil Etanol, 300.000 ton Etil Asetat, 50.000 ton Alkohol Dimakan, 15.000 ton asetat N-propil, 10.000 ton 1,6-hexanediol, lan 4000 ton Enzim.

1