Bahan Baku Kimia

  • Ethyl Ethanol

    Etil Etanol

    Etanol, dikenal kanthi formula molekul C2H5OH utawa EtOH, minangka cairan tanpa warna, transparan, gampang kobong lan molah malih. Éthanol sing fraksi massa luwih saka 99,5% diarani etanol anhidrat. Éthanol minangka jinis alkohol, minangka bahan utama anggur, umume dikenal minangka alkohol, iku cair transparan sing tanpa warna sing gampang murub ing suhu kamar, tekanan atmosfer, larutan banyu duwe ambu sing enak, nyenengake, lan rada nesu. Ethanol kurang kandhel tinimbang banyu lan bisa larut bebarengan. Larut ing banyu, metanol, eter lan kloroform. Bisa larut akeh senyawa organik lan sawetara senyawa anorganik.

  • Ethyl Acetate(≥99.7%)

    Etil Asetat (≥99.7%)

    Etil asetat minangka cairan transparan tanpa warna kanthi aroma buah lan molah malih. Kelarutan -83 ℃, titik didih 77 ℃, indeks bias 1,3719, titik flash 7.2 ℃ (tuwung terbuka), gampang kobong, bisa disalahake kloroform, etanol, aseton lan eter, larut ing banyu, nanging uga nganggo sawetara pelarut kanggo mbentuk campuran azeotrope.

  • 1,6-Hexanediol

    1,6-Hexanediol

    1, 6-hexadiol, uga dikenal minangka 1, 6-dihydroxymethane, utawa HDO cekak, duwe formula molekul C6H14O2 lan bobot molekul 118,17. Ing suhu kamar, lilin putih padhet, larut ing etanol, etil asetat lan banyu, lan keracunan kurang.