Riwayat perusahaan

Zhongrong Technology Corporation Ltd.

Mromosiaken kemajuan sosial kanthi inovasi ilmiah berkelanjutan

Riwayat Perusahaan

Ing wulan Februari 2016, walikota Tangshan Pak Ding Xiufeng lan ngancani proyek utama provinsi Hebei fokus ing pambukaan rapat rapat Zhongrong Teknologi Tangshan.

13

Ing Agustus 2017, sekretaris partai kotamadya Tangshan, Pak Jiao Yanlong, lan sekretaris partai kotamadya Qianan, Zhang Shuyun, mriksa garis produksi anyar perusahaan.

21

Ing Agustus 2017, wakil walikota kutha Tangshan Pak Cao Quanmin mriksa kamar kontrol perusahaan lan pusat kita.

31

Ing wulan Juli 2018, Direktur Majelis Ilmu Energi Nasional China lan Energi, Wang Wangqqang, mriksa laboratorium R&D enzim fundamental lan biologis perusahaan kita.

41

Ing wulan September 2018, wakil walikota kutha Tangshan Pak Sun Wenzhong lan ngancani perusahaan kami.

5

Ing wulan Oktober 2019, sekretaris partai kotamadya kutha Qianan, Pak Han Guoqiang, mriksa dhasar R&D perusahaan kita.

6