Tim perusahaan

Zhongrong Technology Corporation Ltd.

Mromosiaken kemajuan sosial kanthi inovasi ilmiah berkelanjutan

Kerja tim

Tim Inti

Ibu Dai Shumei:Perwakilan Hukum, CEO, Insinyur Senior, gelar Master EMBA saka Universitas Tsinghua, Gelar Sarjana saka Universitas Zhejiang. Anggota eksekutif Asosiasi Pengusaha Wanita China, delegasi NPC. Pakar saka Biro Ilmu provinsi Hebei, Prestasi ilmiah milih hakim bank ahli. Nduweni 11 paten resmi lan 6 prestasi ilmiah propinsi. Panemu kaping pisanan saka 6 paten resmi kanggo teknologi etanol sing nggawe asam asetat. Angsal 20 penghargaan nasional, propinsi. 

1

James Fang:Bidang bahan bakar biologis senior kebangsaan AS, gelar doktor saka Universitas Cincinnati, post-doctor saka US Risk Manage Research Lab of National Environmental Protection Bureau. Kepala ilmuwan perusahaan lan insinyur kriya umum. Pemenang Penghargaan "Prestasi Sains" 2008 saka Biro Perlindungan Lingkungan AS. Insinyur umum sing njaga operasi uji coba pabrik alat produksi jalur etanol serat kanthi total investasi $ 66 yuta AS lan desain rekayasa & pengembangan kerajinan produksi 90.000 ton serat etanol tahunan kanthi luwih saka $ 200 yuta. NGALAMI lan sukses nuntun R&D pemecah bumi kalebu nggedhekake kemajuan produksi komersial, desain industri, nggawe rekayasa, ngluncurake piranti lan operasi pabrik.

Bu Li Qiuyuan:Sekretaris Direksi, Direktur R&D, gelar Master Biokimia saka Universitas Zhejiang, insinyur senior. Sadurunge njupuk teknisi, manajer pabrik Farmasi Tangshan, wakil manajer produksi joint venture techbio biology engineering ltd. 

1
2

Pak Yang Chunhui:wakil GM, manajer produksi, gelar sarjana kimia saka Universitas Tianjin, insinyur senior. Sadurunge njupuk tukang saka anak perusahaan antibiotik Tangshan Farmasi, tanggung jawab dadi kriya kanggo obat-obatan.

Pak Dai Shuzhong:Dewan Direktur, sadurunge njupuk manajer penjualan Hebei solvent ltd. Direktur pabrik pabrik anggur Tangshan Meiyuan. Sales manager ltd Tangshan material fireproof ltd.

3

Ibu Yang Xiaoqing:Asisten GM, Master investasi investasi utama saka University of Exeter, MBA saka Universitas OKC. Sadurunge njupuk CEO, peneliti senior Gold Mind Investment Consultancy ltd.

4

Pak Wang Tianshuang:Insinyur Umum, gelar sarjana, insinyur senior. Sadurunge njupuk teknisi, wakil pabrik pabrik Hebei Fengrun Plant Pupuk, manajer Pabrik Lida Coal Plant, manajer teknis Hebei Xuyang Chemical Group, insinyur umum Hebei solvent ltd.

Pak Wu Chaoyong: Gelar doktor saka China Science Academy, direktur pusat R&D, model inovasi perusahaan ilmiah Hebei

Bu Hu Caijing:sarjana jurusan kimia apik saka Zhengzhou Light Industri College, insinyur senior. Duwe pengalaman tuku lan adol 20 taun.

Bangunan Tim

Pelatihan Staff: Budaya lan Diskusi Perusahaan Zhongrong

Latihan staf kabeh

Kabeh ujian staf, dibutuhake luwih saka 90 poin kanggo kabeh judhul proyek

16
23

Bangunan Tim

2019 Teknologi Zhongrong 32km Hiking

2019 Rapat Olahraga Musim Dingin Teknologi Zhongrong

17
24
33