Disinfeksi Ngilangke TECH-BIO

  • 1 piece Alcohol/Hyamine Wipe

    1 potong Ngombe Alkohol / Hyamine

    Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicanS bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.

  • 50 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    50 bungkus Alkohol / Hyamine

    Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicans bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.

  • 10 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    10 bungkus Alkohol / Hyamine

    Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicans bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.

  • 150 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    150 bungkus Alkohol / Hyamine

    Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicans bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.