Etil Etanol

Katrangan singkat:

Etanol, dikenal kanthi formula molekul C2H5OH utawa EtOH, minangka cairan tanpa warna, transparan, gampang kobong lan molah malih. Éthanol sing fraksi massa luwih saka 99,5% diarani etanol anhidrat. Éthanol minangka jinis alkohol, minangka bahan utama anggur, umume dikenal minangka alkohol, iku cair transparan sing tanpa warna sing gampang murub ing suhu kamar, tekanan atmosfer, larutan banyu duwe ambu sing enak, nyenengake, lan rada nesu. Ethanol kurang kandhel tinimbang banyu lan bisa larut bebarengan. Larut ing banyu, metanol, eter lan kloroform. Bisa larut akeh senyawa organik lan sawetara senyawa anorganik.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Aplikasi

Etil Etanol

Jeneng: etanol anhidrat, alkohol alkohol anhidrat
Formula molekul: CH3CH2OH , C2H5OH
Merek: Teknologi Zhongrong
Asal Usul: Tangshan, Hebei
CAS no. : 64-17-5
Bobot molekul: 46.06840
Kapadhetan: 0,789 g / mL (20 ℃)
Spesifikasi produk: Kelas paling dhuwur GB / T678-2002
Konten: 99,97%
HS Kode: 2207200010
Spesifikasi pengepakan: tong / akeh (ton)

Lokakarya

81

Sipat fisik lan kimia

Etanol, dikenal kanthi formula molekul C2H5OH utawa EtOH, minangka cairan tanpa warna, transparan, gampang kobong lan molah malih. Éthanol sing fraksi massa luwih saka 99,5% diarani etanol anhidrat. Éthanol minangka jinis alkohol, minangka bahan utama anggur, umume dikenal minangka alkohol, iku cair transparan sing tanpa warna sing gampang murub ing suhu kamar, tekanan atmosfer, larutan banyu duwe ambu sing enak, nyenengake, lan rada nesu. Ethanol kurang kandhel tinimbang banyu lan bisa larut bebarengan. Larut ing banyu, metanol, eter lan kloroform. Bisa larut akeh senyawa organik lan sawetara senyawa anorganik.

1

Bidang Aplikasi

Etanol duwe akeh panggunaan. Kaping pisanan, etanol minangka pelarut organik sing penting, digunakake ing obat, cat, produk sanitasi, kosmetik, minyak lan lapangan liyane.
Kapindho, etanol minangka bahan baku kimia dhasar sing penting, sing digunakake kanggo ngasilake asetaldehida, etylamin, etil asetat, asam asetat, lan liya-liyane, lan ngasilake akeh obat penengah, pewarna, cat, minyak wangi, karet sintetis, deterjen, pestisida lan liya-liyane produk. Katelu, larutan banyu etanol 75% duwe kemampuan bakteri sing kuat lan disinfektan sing umum digunakake ing perawatan medis. Pungkasane, padha karo metanol, etanol bisa digunakake minangka sumber energi. Ing 2017, macem-macem kementerian lan komisi ing China bareng-bareng ngetokake kabijakan sing relevan kanggo ningkatake panggunaan bensin bahan bakar etanol kendaraan ing saindhenging negara ing pungkasan taun 2020.

216
410

Standar kualitas

Ngatur produksi kanthi ketat sesuai karo standar perusahaan "Anhydrous ethanol (Q / RJDRJ 03-2012)".

Kemasan lan transportasi

141
1115
131

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan