Produk

  • 500ml 75% Alcohol Disinfectant TECH-BIO

    500ml 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

    99,99% Pateni kuman umume

  • 2.5L 75% Alcohol Disinfectant TECH-BIO

    2,5L 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

    Jaga kesehatan kulawarga

  • 1 piece Alcohol/Hyamine Wipe

    1 potong Ngombe Alkohol / Hyamine

    Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicanS bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.

  • 50 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    50 bungkus Alkohol / Hyamine

    Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicans bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.

  • 10 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    10 bungkus Alkohol / Hyamine

    Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicans bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.

  • 150 pieces Alcohol/Hyamine Wipe

    150 bungkus Alkohol / Hyamine

    Kinerja bakterisida produk iki dites miturut standar nasional dening agensi uji kualifikasi sing relevan. Tingkat sterilisasi efektif saka produk iki marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus lan Candida albicans bisa nganti 99,99% ing kahanan tes sajrone sak menit. Asile kanggo referensi.

  • Ethyl Ethanol

    Etil Etanol

    Etanol, dikenal kanthi formula molekul C2H5OH utawa EtOH, minangka cairan tanpa warna, transparan, gampang kobong lan molah malih. Éthanol sing fraksi massa luwih saka 99,5% diarani etanol anhidrat. Éthanol minangka jinis alkohol, minangka bahan utama anggur, umume dikenal minangka alkohol, iku cair transparan sing tanpa warna sing gampang murub ing suhu kamar, tekanan atmosfer, larutan banyu duwe ambu sing enak, nyenengake, lan rada nesu. Ethanol kurang kandhel tinimbang banyu lan bisa larut bebarengan. Larut ing banyu, metanol, eter lan kloroform. Bisa larut akeh senyawa organik lan sawetara senyawa anorganik.

  • Ethyl Acetate(≥99.7%)

    Etil Asetat (≥99.7%)

    Etil asetat minangka cairan transparan tanpa warna kanthi aroma buah lan molah malih. Kelarutan -83 ℃, titik didih 77 ℃, indeks bias 1,3719, titik flash 7.2 ℃ (tuwung terbuka), gampang kobong, bisa disalahake kloroform, etanol, aseton lan eter, larut ing banyu, nanging uga nganggo sawetara pelarut kanggo mbentuk campuran azeotrope.

  • 1,6-Hexanediol

    1,6-Hexanediol

    1, 6-hexadiol, uga dikenal minangka 1, 6-dihydroxymethane, utawa HDO cekak, duwe formula molekul C6H14O2 lan bobot molekul 118,17. Ing suhu kamar, lilin putih padhet, larut ing etanol, etil asetat lan banyu, lan keracunan kurang.

  • 75% Alcohol Disinfectant in IBC/Drum

    Disinfektan Alkohol 75% ing IBC / Drum

    Ing pangaribawa kovid-19, 75% disinfektan alkohol dadi kabutuhan perawatan pribadi ing saben dinane, utamane ing sawetara papan umum kayata sekolah, rumah sakit, supermarket, hotel, lsp. Produk iki ngemot alkohol 75% sing bisa mateni virus corona lan liyane. kuman kanggo njaga kesehatan kanthi luwih efektif.

  • 50ml 75% Alcohol Disinfectant TECH-BIO

    50ml 75% Disinfektan Alkohol TECH-BIO

    Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman fokus ing industri desinfeksi

  • OEM Hand Sanitizer

    Sanitizer Tangan OEM

    Ing pangaribawa kovid-19, Tangan Sanitizer dadi kabutuhan perawatan pribadi ing saben dinane, utamane ing sawetara papan umum kayata sekolah, rumah sakit, supermarket, hotel, lsp. Produk iki ngemot 75% alkohol sing bisa mateni coronavirus lan kuman liyane kanggo njaga kesehatan kanthi luwih efektif.