Kekuwatan teknis

Zhongrong Technology Corporation Ltd.

Mromosiaken kemajuan sosial kanthi inovasi ilmiah berkelanjutan

Kekuwatan teknis

Pusat R&D, sing didegake ing taun 1999, didhukung dening para ahli lan profesor saka Universitas Zhejiang, Universitas Shanghai Jiaotong lan institusi pendidikan tinggi liyane, kanthi siswa doktoral lan siswa lulusan minangka tulang punggung, pusat iki nduweni kekuatan teknis sing kuat, peralatan canggih, lan peralatan lengkap kanggo industri biologis lan kimia wiwit tes cilik, tes tengah nganti produksi industri. Pusat R&D wis komitmen kanggo pengembangan teknis lan riset etanol non-gandum, bahan kimia anyar, produksi hidrogen, lan daur ulang kimia. Nduwe telung platform panelitian ilmiah: Pusat Teknologi Perusahaan Provinsi Hebei, Pusat Teknologi Etanol Non-butiran Provinsi, lan Pangkalan Praktek Inovasi Pascadoktoral Provinsi, uga rong tim bakat inovatif, inovasi lan tim wirausaha Hebei "Rencana Raksasa" lan Kota Wirausaha Tim Inovasi Teknologi Eulol Selulosa. 

12
2

Pusat kasebut duwe talenta teknis mewah kayata dokter, master lan insinyur senior sing lulus saka institusi riset ilmiah Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, Universitas Zhejiang, Universitas Tianjin, Universitas Teknologi China Timur, Universitas Teknologi Dalian, lan liya-liyane. wis nggawe hubungan kerjasama industri-universitas-riset sing jero karo Universitas Shanghai Jiaotong, Universitas Tsinghua, Universitas Zhejiang, Akademi Ilmu Pengetahuan Tionghoa lan institusi riset lan universitas paling dhuwur liyane. Pusat iki nduwe 62 peneliti ilmiah, kalebu 2 insinyur senior, 5 insinyur senior, 1 postdoctoral, 4 dokter, lan 10 master, lan liyane minangka talenta sing duwe gelar sarjana utawa luwih dhuwur utawa duwe keahlian profesional lan teknis sing gegandhengan.

3
4